Definitii si termeni:

  • Queer.ro - este denumirea comerciala a S.C. 2G ONLINE SRL., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Str. Comanita nr. 6 Ap. 1, sector 2, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/20096/2004, cod unic de inregistrare fiscala RO17007496.
  • Vanzator – Queer.ro
  • Cumparator – persoana fizica care efectueaza o comanda.
  • Client – persoana fizica care are sau obtine acces la continut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Queer.ro (electronic, telefonic, etc).
  • Utilizator – orice persoana fizica care, prin plasarea comenzii si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii de Utilizare.

 Cui se adresează acest site:

     Acest site este destinat exclusiv persoanelor fizice majore, interesate de tipul de obiecte vândute prin intermediul acestui magazin online. Nu se primesc comenzi pentru persoane juridice.

 Prelucrarea datelor personale

     S.C. 2G Online SRL ("Queer Shop") conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Acest site foloseşte cookie-uri pentru a asigura o experienţă completă de shopping si pentru a putea oferi serviciul de chat - asistenta clienti - răsfoind paginile acestuia sau plasând o comandă confirmi că eşti de acord cu utilizarea acestora.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe www.queer.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a Queer Shop, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Queer Shop, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre Queer Shop, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. Mentionam expres ca aceste date personale nu sunt transferate (cedate) de catre Queer Shop catre alte entitati din tara sau strainatate.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa 2G Online SRL, Str. Comanita nr. 6, ap. 1, Bucuresti, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

  • o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
  • sa interveniti asupra datelor transmise
  • sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara
  • sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Astfel, Queer Shop poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

www.queer.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.queer.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

De asemenea, Queer Shop poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asiguratori.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 Plasarea comenzilor

     Comenzile plasate reprezintă o formă de contract prin care suntem obligaţi să furnizăm obiectele solicitate în termen de maxim 30 de zile de la data plasării comenzii sau de la data plăţii acesteia (dacă acestea diferă). Puteţi renunţa la o comandă plasată în termen de 14 zile de la primirea acesteia, în scris folosind pagina de contact a acestui site, menţionând numărul comenzii.

Comenzile pot fi expediate doar dupa confirmarea comenzii si  adresei de livrare la telefon si de asemenea doar catre persoanele care poseda un numar de telefon valabil la care pot fi contactate pana la livrarea coletului.

Nu se va expedia coletul daca telefonul dvs este inchis sau blocat pentru apeluri pe durata desfasurarii comenzii.

Daca nu doriti sa precizati adresa dvs. exacta va rugam sa alegeti ca modalitate de livrare Fan Courier cu ridicare personala din sediu sau in box-uri. 

Pentru restul modalitatilor de livrare va obligati sa furnizati adresa corecta si completa pentru a mari sansele unei livrari rapide a comenzii dvs. Ne rezervam dreptul de a anula comenzile care nu indeplinesc aceste doua conditi imentionate mai sus.

 Plata comenzilor

     Comenzile pot fi plătite prin plata prin card de debit sau de credit prin intermediul PlatiOnline.ro. Astfel se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision.

Mai exista si posibilitatea de a plati prin transfer bancar (produsele vor fi insa expediate numai după confirmarea plăţii de către bancă) şi plata ramburs - la primirea coletului.

Livrarea comenzilor

Livrarea produselor se face EXCLUSIV prin intermediul unui curier rapid. Timpul estimat de livrare prin curier rapid in Bucuresti si national este de 24 de ore de la data expedierii, dar fiind un serviciu prestat de o alta companie acest timp de livrare nu poate fi garantat de catre noi. Costurile de livrare sunt calculate dinamic in functie de greutatea coletului ce va contine comanda dvs.

Poti obtine transport gratuit atunci cand valoarea totala a comenzii depaseste valoare de 250 de lei (inclusiv TVA).

In cazul în care pachetul a fost expediat si nu a fost preluat de la curier optiunea de plata ramburs va fi dezactivata. Vei putea comanda in continuare, dar va trebui sa achiti in avans comanda prin transfer bancar.

Curierul va face doua incercari de livrare in doua zile lucratoare consecutive. Daca nu se reuseste livrarea in aceste doua zile, va trebui sa ridicati comanda din sediul curierului. Nu se fac livrari sambata sau in sarbatorile legale.

Livrarea produselor se poate face pe teritoriul Romaniei sau in oricare din tarile membre UE. Ne pare rau, dar nu se expediaza in afara acestei zone. In Romania, poti opta pentru livrare prin intermediul unui curier rapid.

Garantie produse

     Produsele vandute au o garantie generala de 12 luni. Aveti la dispozitie doua luni calendaristice de la data livrarii pentru a ne semnaliza neconformitati sau defecte. Aceasta solicitare se poate face doar prin emailExceptie de la garantia generala fac produsele gonflabile unde garantia de 12 luni se aplica doar la valva care controleaza mentinerea presiunii, datorita faptului ca nu putem cunoaste obiectiv daca produsul a fost fortat sau intepat la umflare sau nu.

Ne obligam ca in termen de 14 zile calendaristice sa va expediem un produs nou in locul celui care prezinta neconformitati. Produsele vandute nu se repara. Pentru a solicita garantia pentru un produs va rugam sa expediati produsul defect impreuna cu factura originala pentru constatare. Daca se confirma ca produsul nu are caracteristicile sale normale se va proceda la inlocuirea sa fara costuri de expeditie. Costurile de expeditie pentru constatarea initiala a defectului reclamat cad in sarcina dvs.

Imaginile produselor

     Ne angajăm să postăm cele mai relevante imagini ale produselor vândute, în măsura în care acestea sunt puse la dispoziţia noastră de către furnizori. Fotografiile nu creează condiţii contractuale.

Returul produselor si a banilor

     Aveti dreptul legal sa returnati produsul sau produsele achizitionate daca ne notificati in scris in termen de 14 zile lucratoare de la data la care ati primit comanda. Pentru ca produsele sa poata fi returnate acestea trebuie sa fie in ambalajul original- NEDESCHIS - si evident sa nu fi fost utilizate. Nu se pot returna articole intime: jockstrap suspensori si chiloti sau boxeri. Respectarea igienei produselor este foarte importanta pentru noi.

Vei fi contactat telefonic de catre un operator pentru a stabili detaliile operatiunii de retur. Nu trimite produsele decat daca ai in prealabil acceptul nostru. Daca produsele sunt receptionate si sunt intacte, banii vor fi returnati in contul / cardul tau in maxim 30 de zile calendaristice de la receptia returului. Costurile de retur cad exclusiv in sarcina ta.

Preţurile produselor

     Moneda principală este Leu, dar punem la dispoziţia clienţilor noştri un convertor automat în cele mai utilizate valute cât şi cele regionale. Preţurile convertite sunt cu valoare informativă.

Ultima actualizare: 30.04.2024

Product added to wishlist
Product added to compare.

Site-ul nostru utilizează module cookie proprii și de la parteneri. Detalii aici. Prin continuarea navigarii sau prin apasarea butonului Accept esti acord cu utilizarea acestora. Daca nu esti de acord, inchide aceasta pagina.