• plata prin card bancar - Comenzile pot fi platite prin intermediul unui card de debit sau de credit folosind serviciile PlatiOnline.ro. Astfel se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, Queer.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision. Tranzactia va fi mentionata in extrasul de cont cu numele 2G Online SRL, nu apare numele magazinului sau numele sau tipul de produse cumparate. In cazul in care anulezi comanda, suma platita va fi returnata pe cardul cu care s-a facut tranzactia in maxim 30 de zile de la acceptarea returului, mai putin taxele de transport.

Verified by VISA   MasterCard SecureCode

Sigla PlatiOnline.ro

  • plata prin transfer bancar - transfera suma necesara platii comenzii si după ce aceasta va fi primită in contul nostru, iar produsele se vor fi aflat in stoc, coletul tau va pleca spre adresa de livrare.
  • plata prin PayPal - Plateste cu un card bancar in Euro sau Lei si poti beneficia de garantia platii oferita de PayPal. Datele tale bancare sunt procesate doar de PayPal, nici un detaliu nu ajunge sa fie procesat de Queer.ro. In extrasul de cont tranzactia este confidentiala - la detaliile platii apare doar numele companiei noastre - 2G Online SRL - si nimic legat de numele magazinului sau alte detalii legate de produsele achizitionate.
    Atentie: deoarece PayPal nu face deocamdata tranzactii direct in Lei (RON), trebuie intai selectata moneda Euro in magazin si apoi finalizata plata. Daca nu selectezi moneda Euro, modalitatea de plata prin PayPal nu apare la optiunile de plata. Daca folosesti un card in Lei, exista posibilitatea sa fie aplicat un comision de schimb valutar datorita faptului ca suma tranzactiei este procesata Eur. Acest comision apartine exclusiv PayPal si nu are legatura cu site-ul nostru.
  • plata ramburs - comanda se achita la curierul care livreaza marfa sau cand se ridica coletul de la sediul curierului. La aceasta metoda de plata se adauga o suprataxa de 5 lei (inclusiv TVA) pentru a stimula clientii sa aleaga metoda moderna si sigura de plata prin card oferita de PlatiOnline.ro.

Important: In cazul în care pachetul a fost expediat catre tine si nu a fost preluat de la curier sau din oficiul postal, optiunea de plata ramburs va fi dezactivata. Vei putea comanda in continuare, dar va trebui sa achiti in avans comanda prin plata card, transfer bancar sau PayPal (Eur).

Ultima actualizare: 08.08.2019

Produsul a fost adaugat in lista de dorinte

Cookie-urile ne ajuta sa it oferim serviciile noastre. Utilizand site-ul sau apasand butonul Accept, iti dai acordul pentru modul in care noi utilizăm cookie-urile. Daca nu esti de acord, te rugam sa inchizi acest site. Detalii aici.

Produsul a fost adaugat la comparatie