Program Curieri Sarbatori 2023

Iata detalii despre programul curierilor pentru sfarsitul si respectiv inceputul anului pentru ca sa nu fii prins nepregatit.

Continua
Stiri
1520 vizualizari

Majorare tarife Fan Courier

Incepand din data de 04 noiembrie 2023, Fan Courier anunta majorarea semnificativa a tarifelor percepute pentru livrarea coletelor in localitatile acoperite.

Continua
Stiri
1392 vizualizari

Vacanta de vara 2023

Anul acesta in perioada 4 august (vineri) - 14 august (luni) inclusiv, suntem in vacanta. Deoarece nu putem expedia in aceasta perioada, vom oferi cadou LIVRARE GRATUITA pentru toate comenzile sosite indiferent de valoarea acestora.

Continua
Stiri
2078 vizualizari

Program curieri Rusalii 2023

Curierii au anuntat programul de lucru mentionat mai jos. Te rugam sa iei in calcul si eventuale intarzieri, aceasta perioada nefiind potrivita pentru comenzi in regim de urgenta.

Continua
Stiri
2459 vizualizari

Actualizare majora la Queer Shop

Azi am actualizat platforma site-ului nostru la ultima versiune disponibila si de asemenea am profitat de aceasta ocazie pentru a implementa o noua interfata, speram mai placuta si mai rapida.

Continua
Stiri
1011 vizualizari

Program Sarbatori 2022

Curierii cu care noi livram au anuntat urmatorul program de lucru de Sarbatori. Te rugam sa iei in calcul si eventuale intarzieri, aceasta perioada nefiind potrivita pentru comenzi in regim de urgenta.

Continua
Stiri
2492 vizualizari

Livrari prin Sameday Courier

Incepand de azi am adaugat o noua modalitate de livrare rapida si eficenta prin curierul SameDay. Livrarile se efectueaza in interval de 24 de ore de la data expedierii atat in Bucuresti cat si in tara.

Continua
Stiri
897 vizualizari

Vacanta cu surprize la Queer.ro

Pentru ca in perioada 13 - 23 august vom fi in vacanta si nu vom putea expedia colete, ti-am pregatit o surpriza special pentru tine - Reduceri de vara ! Avem o lista de peste 380 de produse la promotie, ce beneficiaza de o reducere cuprinsa intre 5% si 35% !!! Iti uram sa ai o vara minunata!

Continua
Stiri
1324 vizualizari

5% reducere la prima ta comanda

Toti cei care isi creeaza un cont de Client si plaseaza prima lor comanda vor primi ca bonus o reducere de bun venit de 5% la produsele alese fara ca sa existe o comanda minima. Asa ca nu mai ezita si profita de aceasta ocazie chiar acum!

Continua
Stiri
1878 vizualizari

Actualizare platforma magazin

Pentru a putea oferi cea mai buna experienta de shopping, am actualizat magazinul nostru la ultima versiune disponibila. Din cauza unor dificultati tehnice actualizarea nu s-a putut face automat. Dupa trei zile de pauza suntem din nou online. Iti multumim pentru vizita si pentru ca ai ales sa fii clientul nostru.

Continua
Stiri
1590 vizualizari
Produsul a fost adaugat la lista de dorinte
Produsul a fost adaugat la comparatie

Site-ul nostru utilizează module cookie proprii și de la parteneri. Detalii aici. Prin continuarea navigarii sau prin apasarea butonului Accept esti acord cu utilizarea acestora. Daca nu esti de acord, inchide aceasta pagina.