Produse noi

 • Nou
Disponibil
Inele

Ball Stretcher 30 High 38 Hole

MisterB
MB560738
250,00 RON
Un ballstretcher special realizat din otel. Foarte usor de montat datorită surubului cu imbus. Riscul de ranire este inexistent, placerea este garantata. Alege doar dimensiunea dorita  - ai precizate inaltimea, diametrul interior si greutatea pentru fiecare varianta.
 2
 • Nou
Disponibil
Jucarii sexuale

15 Inch Cock With Balls Black

Pipedream
DS137211
385,00 RON
Acest dildo de la King Cock - 10 inch Cock with Balls captiveaza datorita faptului ca este cea mai realista replica a unui penis. De indata intelegi ca datorita realizarii cu mare atentie, se diferentiaza cu greu de un penis adevarat. Este realizat dintr-un PVC care este foarte realist, fara latex sau ftalati, hipoalergenic. Este compatibil cu majoritatea...
 2
 • Nou
Disponibil
Plug

Pig-Hole 5 Fuckplug Black XXLarge

Oxballs
MB790319
495,00 RON
Sunt multe modele de tunel pe piata, plug-uri care au o gaura in interior, dar nici unul nu este asa cum sunt cele din gama Pig-Hole. Aceasta este marimea XXL. Este realizat din skin-flex platinum silicone, singurul material care se simte ca pielea naturara su care se incalzeste rapid in contact cu aceasta. Va tine gaura deschisa si pregatita pentru orice...
 2
 • Nou
Disponibil
Plug

Hump Gear XLarge Clear

Perfect Fit
DS135011
185,00 RON
Iată un accesoriu ce se introduce în anusul pasivului şi care va intensifica plăcerea pentru ambii. Dotarea activului va fi mai bine pusă în valoare , iar pasivul va rezista mai mult datorită faptului că frecarea nu se mai face direct. A fost realizat din silicon şi este un material poros, deci nu trebuie folosit pe post de prezervativ.
 2
 • Nou
Disponibil
Masturbatoare

Falcon Bottom Buddy Masturbator

Falcon
SK45919
625,00 RON
Falcon a luat fundul unuia dintre cele mai faimoase modele ale sale si l-a combinat cu o gaura stramta, niste fese bombate, acea curba sexy a spatelul si o textura realista de piele si a creat astfel "The Bottom Buddy." Are o marime ideala pentru a fi folosit acasa sau in deplasare... ai prins ideea! Un orgasm exploziv de fiecare data. Acest masturbator...
 • Nou
Disponibil
Inele

Massive Silicone Cockring

Push
SK46810
35,00 RON
This cock ring is extra thick for more pressure on your cock or any part that you want to put it on, and will increase your sensations down there, either increasing your erection's size, push your balls down and create nice tingly feelings or even create a nice push-up effect if you put it around both cock and balls at the same time. Made in medical grade...
 2
 • Nou
Disponibil
140,00 RON
These must-have man toys are designed with superior materials and production thus increasing both comfort and lifespan. The powerful and iconic Boneyard-branded design has a sleek soft touch silicone finish and features a superior and durable 3x-stretch. The medical grade 100% silicone rings and non-roll design provide a snug fit that both the wearer and...
 • Nou
Disponibil
Inele

The Open Corona 30 mm

Moi
DS136419
30,00 RON
Open Corona este un inel pentru gland care este elgant, modern si foarte sexy. Este realizat din otel inoxidabil si va stimula foarte intens capul penisului, ba chiar va ajuta la marirea capului. Exploreaza-ti partea mai perversa a personalitatii sale cu acest accesoriu minunat!
 • Nou
Disponibil
175,00 RON
Iata o cusca de castitate pentru Sclavul tau. Inelul de la baza se desface prin deschiderea lacatului pentru un montaj mai facil si are diametrul de 5 cm. Lungimea custii este de 9 cm. Este realizata din aliaj de zinc cromat. Include un lacat din cupru cu doua chei. Cadou: un saculet de catifea.
 • Nou
Disponibil
155,00 RON
Iata o cusca de castitate pentru Sclavul tau. Inelul de la baza se desface pentru un montaj mai facil si care are diametrul de 5 cm. Lungimea custii este de 10 cm. Este realizata din aliaj de zinc cromat. Include un lacat din cupru cu doua chei. Cadou: un saculet de catifea rosie.
 2
 • Nou
Disponibil
Harness

Day Breaker Man's Body Harness

Moi
DS136388
230,00 RON
Harness reglabil care va cuprinde marea majoritate a fanilor acestui gen de accesoriu sexy.
 2
 • Nou
Temporar indisponibil
Inele

Renegade Diversity Rings Black

NSNovelties
DS137518
45,00 RON
Super stretchy silicone rings in three sizes (30mm, 35mm, 40mm) provide endless combinations of restrictive enjoyment. Suitable for all lubricants. Wash with soap and water after use.
 2
 • Nou
Temporar indisponibil
Dildo

American Bombshell B-7 Torpedo

Doc Johnson
DS134293
80,00 RON
B-7 Torpedo este gata de penetrare! Acest dildo masiv are un cap bine definit care se continua cu un corp neted, perfect pentru alunecare care isi mareste diametrul spre baza.
 • Nou
Disponibil
Dildo

Frans

Dark Cristal
MB710117
185,00 RON
 • Nou
Disponibil
Dildo

Blas

Dark Cristal
MB710106
220,00 RON
Se afiseaza 1-20 din 24 produs(e)
Produs adaugat la lista de produse dorite
Produsul a fost adaugat la comparatie

Cookie-urile ne ajuta sa iti oferim serviciile noastre. Utilizand site-ul sau apasand butonul Accept, iti dai acordul pentru modul in care noi utilizăm cookie-urile. Daca nu esti de acord, te rugam sa inchizi acest site. Detalii aici.