Daca ai o comanda urgenta, noi o putem expedia in regim express prin intermediul Fan Courier pe raza municipiului Bucuresti. Produsele tale pot ajunge in interval de 1 ora, 2 ore sau 4 ore la tine.

Pentru a putea fi expediate in regim express trebuie sa ne contactezi pana in ora 14 de luni pana vineri (cu excepta sarbatorilor legale) si sa ne indici comanda ta. O a doua conditie este ca produsele sa incapa intr-un colet cu dimensiunile de 15 cm x 25 cm x 35 cm.

Perioada de livrare se calculeaza din momentul in care noi am predat coletul catre curier si nu din momentul in care ne-ai contactat pentru o livrare express. Te vom anunta printr-un mesaj ora la care a fost predat catre curier.

Costurile estimative sunt:

  • expres 1 ora - ramburs 120 lei - 1 kg - 40 lei
  • expres 2 ore - ramburs 120 lei - 1 kg - 35 lei
  • expres 4 ore - ramburs 120 lei - 1 kg - 30 lei

sau un alt exemplu:

  • expres 1 ora - ramburs 300 lei - 2 kg - 45 lei
  • expres 2 ore - ramburs 300 lei - 2 kg - 40 lei
  • expres 4 ore - ramburs 300 lei - 2 kg - 35 lei

Acestea sunt doar exemple de calcul, costurile efective iti vor fi comunicate la telefon. Daca ai achitat comanda prin card, ve plati ramburs la primirea coletului diferenta de supra taxa pentru livrarea express.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Site-ul nostru utilizează module cookie proprii și de la parteneri. Detalii aici. Prin continuarea navigarii sau prin apasarea butonului Accept esti acord cu utilizarea acestora. Daca nu esti de acord, inchide aceasta pagina.