Daca nu doresti sa mentionezi nicaieri adresa ta, iata cum trebuie sa procedezi:

  1. Plaseaza comanda online sau la numarul de telefon precizat din pagina Contact
  2. Cand trebuie sa alegi livrarea, opteaza pentru livrare ridicare din sediul Fan Courier. In acest fel, adresa ta nu apare nicaieri, apare doar adresa Fan Courier. Vom confirma impreuna la telefon sediul Fan Courier de unde vrei sa ridici comanda.

Mai exista si o alta modalitate inca care coletul sa nu ajunga la adresa ta si pe care sa il poti ridica 24/24 oricand ai un moment liber si anume din EBox Fan Courier in Bucuresti:

  1. Plaseza comanda pe site
  2. Plateste cu cardul
  3. Mentioneaza la detaliile comenzii ca doresti sa o ridici din EBox Fan Courier, in acest fel adresa ta nu apare nicaieri.
  4. Vom confirma impreuna la telefon locatia EBox Fan Courier de unde vrei sa ridici comanda. Serviciul este insa disponibil DOAR in Bucuresti si DOAR pentru plata card.

Intotdeauna comenzile noastre vor fi expediate in cutii maron obisnuite de carton si nu vor avea etichete sau orice altfel de inscrisuri care sa dea de inteles continutul din interior sau numele magazinului care a expediat coletul. Curierul nu stie ce se afla in interiorul cutiei.

Iti stam la dispozitie pentru orice alte intrebari.

Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text