Program 1 Mai - Paste 2024

Curierii au anuntat programul de lucru mentionat mai jos. Te rugam sa iei in calcul si eventuale intarzieri, aceasta perioada nefiind potrivita pentru comenzi in regim de urgenta. Iti multumim pentru intelegere!

Continua
457 vizualizari

Program Curieri Sarbatori 2023

Iata detalii despre programul curierilor pentru sfarsitul si respectiv inceputul anului pentru ca sa nu fii prins nepregatit.

Continua
1894 vizualizari

Majorare tarife Fan Courier

Incepand din data de 04 noiembrie 2023, Fan Courier anunta majorarea semnificativa a tarifelor percepute pentru livrarea coletelor in localitatile acoperite.

Continua
1598 vizualizari

Vacanta de vara 2023

Anul acesta in perioada 4 august (vineri) - 14 august (luni) inclusiv, suntem in vacanta. Deoarece nu putem expedia in aceasta perioada, vom oferi cadou LIVRARE GRATUITA pentru toate comenzile sosite indiferent de valoarea acestora.

Continua
2186 vizualizari

Program curieri Rusalii 2023

Curierii au anuntat programul de lucru mentionat mai jos. Te rugam sa iei in calcul si eventuale intarzieri, aceasta perioada nefiind potrivita pentru comenzi in regim de urgenta.

Continua
2602 vizualizari

Actualizare majora la Queer Shop

Azi am actualizat platforma site-ului nostru la ultima versiune disponibila si de asemenea am profitat de aceasta ocazie pentru a implementa o noua interfata, speram mai placuta si mai rapida.

Continua
1080 vizualizari

Program Sarbatori 2022

Curierii cu care noi livram au anuntat urmatorul program de lucru de Sarbatori. Te rugam sa iei in calcul si eventuale intarzieri, aceasta perioada nefiind potrivita pentru comenzi in regim de urgenta.

Continua
2625 vizualizari

Livrari prin Sameday Courier

Incepand de azi am adaugat o noua modalitate de livrare rapida si eficenta prin curierul SameDay. Livrarile se efectueaza in interval de 24 de ore de la data expedierii atat in Bucuresti cat si in tara.

Continua
940 vizualizari

Vacanta cu surprize la Queer.ro

Pentru ca in perioada 13 - 23 august vom fi in vacanta si nu vom putea expedia colete, ti-am pregatit o surpriza special pentru tine - Reduceri de vara ! Avem o lista de peste 380 de produse la promotie, ce beneficiaza de o reducere cuprinsa intre 5% si 35% !!! Iti uram sa ai o vara minunata!

Continua
1392 vizualizari

5% reducere la prima ta comanda

Toti cei care isi creeaza un cont de Client si plaseaza prima lor comanda vor primi ca bonus o reducere de bun venit de 5% la produsele alese fara ca sa existe o comanda minima. Asa ca nu mai ezita si profita de aceasta ocazie chiar acum!

Continua
1957 vizualizari
Product added to wishlist
Product added to compare.

Site-ul nostru utilizează module cookie proprii și de la parteneri. Detalii aici. Prin continuarea navigarii sau prin apasarea butonului Accept esti acord cu utilizarea acestora. Daca nu esti de acord, inchide aceasta pagina.