Lista produselor de la brand-ul TitanMen

Disponibil
Inele

TitanMen Cock Ring Stretch

TitanMen
SK31397
37,82 RON
Cockring de la TitanMen realizat din silicon TPR pentru senzatii perfecte pentru ambii parteneri. Foloseste doar cu lubrifianti pe baza de apa.
Disponibil
Electro

TitanMen Stretch Cockcage

TitanMen
SK33074
42,02 RON
Accesoriu ce te ajuta sa mareşti diametrul penisului tau si cu ajutorul caruia poti mari senzatia de placere a partenerului penetrat. Poate fi folosit si ca masturbator.
  • Reducere / -10%
Disponibil
Plug

Ass Servant Black

TitanMen
SK26305
177,73 RON 197,48 RON
Doc Johnson prezinta Ass Servant, un plug din colectia TitanMen Tools pentru cei experimentati. Ass Servant te va convinge ca marimea intr-adevar conteaza. Suprafata este foarte neteda iar interiorul este moale ceea ce face ca acest plug sa fie durabil si placut cand il utilizezi. Baza mare il face usor de manevrat. Este realizat din PVC fara ftalati -...
Temporar indisponibil
Plug

Intimidator

TitanMen
SK23513
210,08 RON
Plug dotat cu rizuri pentru placeri maxime. Este ferm dar placut la atingere. este plug-ul extrem pentru persoane experimentate.
Disponibil
Plug

Ass Master

TitanMen
SK25504
268,91 RON
Doc Johnson prezinta un alt plug din colectia TitanMen Tools pentru cei foarte experimentati. Ass Master te va convinge ca marimea intr-adevar conteaza. Suprafata este foarte neteda iar interiorul este moale ceea ce face ca acest plug sa fie durabil si placut cand il utilizezi. Baza mare il face usor de manevrat. Este realizat din PVC fara ftalati -...
Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)
Product added to wishlist
Produsul a fost adaugat la comparatie

Cookie-urile ne ajuta sa it oferim serviciile noastre. Utilizand site-ul sau apasand butonul Accept, iti dai acordul pentru modul in care noi utilizăm cookie-urile. Daca nu esti de acord, te rugam sa inchizi acest site. Detalii aici.