Lista produselor de la brand-ul Black Label

Disponibil
Inserabile

Stainless Steel Urethral Sound 8 mm

Black Label
DS133669
40,00 RON
Dilatator cromat foarte bine finisat si cu capatul rotunjit pentru jocuri C&B foarte intense. Nu este drept, este putin curbat pentru a fi sigur la inserare. Se recomanda sterilizarea inainte de a fi inserat si utilizarea unui lubrifiant steril, de exemplu Ky Gel si a unor manusi de cauciuc.
 2
Disponibil
Sfarcuri

Magnetic Nipple Killers

Black Label
DS137073
55,00 RON
Mici si puternice! Aceste bile metalice magnetice cu un diametru de 1 cm te vor strange tare. Nu sunt pentru incepatori!
  • Pret redus / -5%
Disponibil
57,00 RON 60,00 RON
Aceasta bila il va impiedica sa vorbeasca ba chiar va fi obligat sa zambeasca! Se fixeaza comod in gura Sclavului si se ajusteaza usor cu ajutorul siretului de piele. Este perfect pentru incepatori, atat de mult ca nu vor vrea sa o mai scoata din gura!
Disponibil
Sfarcuri

Pincher Balls Nipple Clamps

Black Label
SK46558
95,00 RON
Set de clesti pentru sfarcuri, aceasta este o varianta foarte mica. Au capatul sub forma de bila dar cu toate astea provoaca senzatii foarte intense.
Disponibil
Inserabile

Stainless Steel Day And Night Prince Plug

Black Label
DS133956
100,00 RON
Acest produs iti va starni cu siguranta interesul si are avantajul ca poate fi purtat pe sub haine, fara ca cineva sa banuiasca. Este foarte potrivit pentru cei care nu au piercing si care au fantezii de Sclav. Are o gaura interioara care permite urinarea sau ejacularea.
Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)
Product added to wishlist
Produsul a fost adaugat la comparatie

Cookie-urile ne ajuta sa it oferim serviciile noastre. Utilizand site-ul sau apasand butonul Accept, iti dai acordul pentru modul in care noi utilizăm cookie-urile. Daca nu esti de acord, te rugam sa inchizi acest site. Detalii aici.