Plata prin PayPal

Plata prin PayPal

Incepand de azi ai posibilitatea de a plati comanda ta cu ajutorul unui card bancar si de a profita astfel de garantia platii oferita de PayPal, lider mondial in plati online. Datele tale bancare sunt procesate doar de PayPal, nici un detaliu nu ajunge sa fie procesat de comerciant. Cardul tau poate fi in Euro sau in Lei, nu are importanta.

Ca intotdeauna la Queer Shop, tranzactia este confidentiala - in extrasul de cont la detaliile platii apare doar numele companiei noastre - 2G Online SRL - si nimic legat de numele magazinului sau alte detalii legate de produsele achizitionate.

Atentie: deoarece PayPal nu face deocamdata tranzactii direct in Lei (RON), trebuie intai selectata moneda Euro in magazin si apoi finalizata plata. Daca nu selectezi moneda Euro, modalitatea de plata prin PayPal nu apare la optiunile de plata. Trebuie mentionat si ca exista posibilitatea ca echivalentul in lei a platii efectuate prin intermediul PayPal in Euro sa poata fi mai mare sau mai mica decat daca tranzactia ar fi fost efectuata direct in Lei. Acest comision de schimb valutar apartine exclusiv PayPal si nu are legatura cu site-ul nostru.

Posted on 2017-06-07 Stiri 0 883

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categorii blog

Ultimele comentarii

Nu exista comentarii

Cauta in blog

Top vândute

Adauga la comparatie 0
Inapoi
Inainte

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Check out