Livrari prin serviciul PrioriPost (Posta Romana)

Livrari prin serviciul PrioriPost (Posta Romana)

Incepand din data de 10.01.2018 vom relua expedierile prin serviciul PrioriPost al Postei Romane nu pentru ca ar fi vreo imbunatatire a serviciilor acestora ci pentru a raspunde solicitarilor acelor clienti care nu au timp sa primeasca coletul in timpul zilei si acelora care locuiesc in localitati mici la care curierii rapizi tarifeaza kilometri suplimentari si din care motiv costurile de transport ar fi prea mari.

Vom incerca sa expediem in aceeasi zi comanda ta pentru care ai ales livrare prin PrioriPost dar ca regula generala aceasta va fi expediata in cursul urmatoarei zile dupa primirea comenzii. Timpul estimat de livrare prin PrioriPost este 24 - 48 ore de la expediere. Daca doresti sa scurtezi acest timp, te invitam sa alegi una din companiile de curierat rapid.

Ca intotdeauna, coletele sunt ambalate discret, pe acestea nu apare numele site-ului nostru sau mentiuni legate de tipul de produse cumparate. Discretia comenzilor este foarte importanta pentru tine si la fel este si pentru noi.

Posted on 2018-01-10 Stiri 268

Categorii blog

Ultimele comentarii

Nu exista comentarii

Cauta in blog

Adauga la comparatie 0
Inapoi
Inainte

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Check out