Modalităţi de plată

 

  • plată prin card bancar - Comenzile pot fi plătite prin intermediul unui card de debit sau de credit folosind serviciile PlatiOnline.ro. Astfel se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision. Tranzactia va fi mentionata in extrasul de cont cu numele 2G Online SRL, nu apare numele magazinului. In cazul in care anulati comanda, suma platita va fi returnata pe cardul cu care s-a facut tranzactia in maxim 30 de zile de la acceptarea returului, mai putin taxele de transport.
  • plată prin transfer bancar - transferă suma necesară plăţii comenzii şi după ce aceasta va fi primită în contul nostru iar produsele se vor fi aflat în stoc, coletul tău va pleca spre adresa de livrare.
  • plată prin PayPal (offline) - plaseaza comanda cu plata ramburs. Apoi suna la serviciul de Clienti la 0726.290.143 si furnizeaza o adresa de email pentru generarea unui link de plata care va fi transmis la acea adresa de email.
  • plată ramburs - comanda se achită la curierul care livrează marfa sau când se ridică coletul de la oficiul poştal de care aparţii.

 Verified by Visa   MasterCard SecureCode

Sigla PlatiOnline.ro

Ultima actualizare: 22.02.2017


Adauga la comparatie 0

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Check out