Condiţii de livrare şi retur

 

Livrarea produselor

       Livrarea produselor se poate face prin intermediul unui curier rapid. Ca regula generală, comenzile pentru care produsele se află pe stoc şi comanda este confirmată telefonic cu operatorul nostru până în ora 14, acestea se expediază în aceeaşi zi, sau după un interval de maxim 21 de zile, dacă produsele nu se află pe stoc. Excepţie fac acele comenzile plasate în zilele de sâmbătă sau duminică. Comenzile plasate în decursul acestor zile vor fi expediate în următoarea zi lucrătoare, adică luni. Timpul estimat de livrare prin curier rapid in Bucuresti si national este de 24 de ore de la data expedierii, dar fiind un serviciu prestat de o alta companie acest timp de livrare nu poate fi garantat de catre noi. Costurile de livrare sunt calculate dinamic in functie de greutatea coletului ce va contine comanda dvs. Pentru a vedea valoarea exacta este suficient sa adaugi produsele dorite in cosul de cumparaturi.

     Costurile de expediţie includ taxele de manipulare, împachetare cât şi costurile efective de expediţie. Vă recomandăm să grupaţi produsele pe care le doriţi într-o singură comandă. Dacă plasaţi mai multe comenzi, ele vor fi expediate separat şi va trebui să achitaţi mai multe taxe de transport, pentru fiecare colet în parte.

     În ziua expediţiei, veţi fi notificat pe email, dar şi prin SMS despre faptul că am expediat produsele, fiind furnizat şi un cod de expediere prin intermediul căruia puteţi afla în orice moment locaţia în care a ajuns pachetul în drumul său spre adresa dumneavoastră. 

     Puteţi obţine transport gratuit atunci când valoarea totală a comenzii depăşeşte valoare de 300 de lei (inclusiv TVA).

     În cazul în care pachetul a fost expediat către dvs şi nu a fost preluat de la curier opţiunea de plată ramburs va fi dezactivată. Veţi putea comanda în continuare, dar veţi preplăti comanda prin transfer bancar sau plata card sau PayPal. 

     Livrarea produselor se poate face pe teritoriul României sau în oricare din ţările membre UE. Ne pare rău, dar nu se expediază în afara acestei zone. În România, puteţi utiliza opta pentru livrare prin intermediul unui curier rapid. În acest moment avem contracte semnate cu DPD România, Fan Courier sau GLS România.

 

Confidenţialitatea livrărilor

    Confidenţialitatea expedierii este literă de lege pentru noi; pachetele sunt astfel ambalate şi etichetate încât nimic nu trădează conţinutul sau magazinul care l-a expediat. 

 

Retur produse

     Aveţi dreptul legal să returnaţi produsul sau produsele achiziţionate dacă ne notificaţi în scris în termen de 14 zile lucrătoare. Pentru ca produsele să poată fi returnate acestea trebuie să fie în ambalajul original NEDESCHIS şi evident să nu fi fost utilizate. Respectarea igienei produselor este foarte importantă pentru noi.

     Veţi fi contactat telefonic de către un operator pentru a stabili detaliile operaţiunii de retur. Nu trimiteţi produsele decât dacă aveţi în prealabil acceptul nostru. Dacă produsele sunt recepţionate şi sunt intacte, banii vă vor fi returnaţi în contul / cardul dvs în maxim 30 de zile calendaristice de la recepţia returului. Costurile de retur cad exclusiv în sarcina dvs.

 

Ultima actualizare: 22.02.2017


Adauga la comparatie 0

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Check out